Rajongás pénisz. Így változik a pénisz a korral


Top 8 sufni-tuning a Kádár-korból A Kádár-kori DIY gyöngyszemei a rádióra gumizott ős-powerbanktól a Lada hangszimulátoron át a kávéfőző-tuningig. Ezt mind újraélheted vagy megismerheted a Tó-retro blog írásaiból.

Szerző: Z. A Kalifornia Egyetemen végzett kutatás során közel száz nőtől kérdezték meg, hogy milyen péniszméretet kedvelnek igazán.

hogyan késleltetheti az erekciót egy férfinak

A vizsgálat során kitértek a hosszú távú kapcsolatra és az egyéjszakás kalandokra is. Meglepő eredmények születtek!

rajongás pénisz

Kiderült, hogy a nők mindkét esetben másra vágynak. Mikor számít a rajongás pénisz A kísérlet rajongás pénisz az alanyok 33 különböző méretű, 3D-s nyomtatású péniszméret közül választhattak.

miért áll fel gyenge merevedés hogyan lehet tudni, hogy normális-e a péniszem

A kutatók arra jutottak, hogy a méret fontossága leginkább az egyéjszakás kalandoknál kerül előtérbe, a hosszú távú kapcsolat szempontjából teljesen lényegtelen. Ilyenkor más szempontok dominálnak.

van két péniszes ember

Az átlagos péniszméret körülbelül 15,5 cm, és ha rajongás pénisz párkapcsolatról beszélünk, akkor a gyengébbik nem ilyenkor az ennél kisebbre voksol, míg a másik esetben inkább a 16 cm vagy az annál nagyobb méret felé hajlanak.

A kutatók szerint mindez azért lehet, mert egy tartós kapcsolatban összeszoknak a párok, és szinte minden alkalommal garantált az orgazmus.

Ezzel szemben az egyszeri aktusnál nagyobb a rizikó, hogy az egyik fél általában a nő nem jut a csúcsra.

Viszont egy nagyobb pénisszel nagyobb az esély, hogy mégis, még akkor is, ha nem is ismerik egymás igényeit.

Emellett pedig a legtöbb hölgy szeretne valami izgalmasat és szokatlant kipróbálni, amire viszont a hétköznapokban nem vágynak.

mitől rossz a pénisz

Akkor tökéletesen megelégszenek az átlagossal.