Pénisz táska, Eszméletlen divatbemutató, amilyet még soha nem láttatok!


tudósok a pénisz méretéről pénisz mása

Éppen ezért most bemutatjuk nektek a hal formájú pénisz táska Posztunk azért kicsit aktuális, hiszen hamarosan több milliárd ember fogja ünnepelni egy kétezer évvel ezelőtt élt vallásalapító születésnapját, akinek szintén a hal pénisz táska a z egyik jelképe, nem mellesleg pedig számos halász foglalkozású asszisztense volt. Na de lapozzunk. Szóval képzeljük magunk elé, ahogy a forró nyári délutánon horgászási céllal ott ülünk a faluszéli tó partján, megszomjazunk, majd a velünk tartózkodó hűtőtáskából kiemeljük a jeges üdítőt Ha attól az apróságtól eltekintünk, hogy a halak nem műanyagból vannak, nem alkalmasak üdítők tárolására és hűtésére, valamint a gerincük mentén nincs egy méretes cipzár, akkor ez a táska teljesen úgy néz ki, mint egy igazi vízlakó, nemde?

pénisz táska miért nem merül fel rajtam az ember?

Jó, tudjuk, hogy nem. Arra azért érdemes figyelni, hogy sötétben tényleg táskaként használjuk a hűtőtáskát, és ne mondjuk két kézzel cipeljük, mint egy frissen fogott halat, nehogy a derék halőr rosszat feltételezzen rólunk.

a pénisz megnagyobbodása a leghatékonyabb módszer

Azt elfelejtettük írni, hogy a táska vízben pénisz táska használatra csak korlátozottan, rövid ideig néhány másodpercig, amíg át nem ázik alkalmas, ezért ne nagyon használjuk csalinak.