Pénisz dokumentumfilm


Merev péniszek a brit tévében A sorozatnak azonban nincs köze a pornóhoz.

erekció és súlyemelés hosszú pénisz

Django, Dante és a többiek őszinte interjúkban mesélnek a csoportról, magukról és az egyre népszerűbb műfajról. A dokumentumfilmből kiderült többek közt, hogy a csapatba kerüléshez különleges adottságokra van szükség — a turnéjukra 13 férfit kerestek az alábbi kritériumokkal: jó táncos, nagy pénisszel.

pénisz dokumentumfilm

A minimálisan elvárt péniszhossz: 20 centiméter. Az Entertainment Daily cikkéből kiderül, hogy a filmben elég erős jeleneteket is bemutattak: az egyik show közben például egy nő egy néző szájjal kielégíti a színpadon az egyik chippendale-fiút; az eset után a táncost majdnem kirakták a csapatból. Egy másik előadó elmeséli, hogy eleinte — főként a család és a barátok miatt pénisz dokumentumfilm szégyellték, hogy vetkőzéssel foglalkoznak, ráadásul feketeként elég sok előítélettel kell megküzdeniük, de pénisz dokumentumfilm siker felemelő érzés, és bizony a kereset miatt is megéri csinálni.

pénisz dokumentumfilm

A Mirror brit bulvárlap szerint — a péniszről szóló dokumentumfilm pénisz dokumentumfilm sikerével szemben — ezúttal elég sok negatív komment érkezett a nézőktől: a legtöbben a táncosok tárgyiasítása miatt akadtak ki.

Coming to Channel4 Thursday 10th September10pm! BlackFullMonty Get ready to indulge!!!

pénisz dokumentumfilm