Hosszú merevedés, Védje az erekcióját - Íme 11 tipp


Priapizmus – A végtelen merevedés

Tweet A perui Sullana város kórháza ritka esetről számolt be. Egy 53 éves beteg formula pénisz mérete be az intézetbe sürgősségi ellátást kérve, súlyos, szinte elviselhetetlen fájdalmakra panaszkodva.

Pau Yuen Tong Késleltető krém - Extra erős koncentrátum a korai magömlés ellen!

Az ok: 8 napja tartó erekció… A 8 napja tartó erekció miatt az orvosok kezdetben arra gyanakodtak, hogy a férfi valamilyen szexuális teljesítményfokozót szedett be nagyobb mennyiségben, azonban a vizsgálatok kimutatták, hogy erről szó sincs. A kritikus állapot megszüntetése érdekében sebészeti beavatkozásra került sor.

hosszú merevedés erekció és röntgen

Nelson Carrasco, a beteg orvosának hosszú merevedés szerint veno-okkluzív priapizmus alakult ki, amelynek semmi köze a szexuális izgalom következtében fellépő merevedéshez. Angiográfiás vizsgálattal állapították meg a véráramlás akadályának helyét, majd egy sönt beültetésével biztosítottak terelőutat a felgyülemlett vér számára.

  1. Ül egy előadás erekcióján
  2. Ez a cikk már több mint 90 napja készült.
  3. Védje az erekcióját - Íme 11 tipp
  4. Sereg Tímea újságíró.

Az operáció sikeresnek bizonyult, orvos és beteg egyaránt elégedett volt az eredménnyel. A szakemberek felhívták a figyelmet arra, hogy hasonló esetben nem szabad ilyen hosszú ideig várni, előbb kell orvoshoz fordulni.

A késlekedés következtében jelentősen károsodhatnak a hosszú merevedés szövetei és akár maradandó impotencia is kialakulhat.

Lelki okok Fiatalabb, 30 körüli életkorban gyakran lelki okok húzódnak meg a merevedési zavar hátterében. A merevedési zavar lelki okai lehet például a szorongás, a teljesítési kényszer, a túlzott megfelelési hosszú merevedés. Az ilyen eredetű problémák fix, tartós párkapcsolat létrejötte után az esetek többségében jó eséllyel megszűnnek. Férfiklimax Ahogyan a nők, úgy a férfiak esetében is megfigyelhető a klimax, másként kapuzárási pánik jelensége.

Mi is a priapizmus? A priapizmus fájdalmas tartós merevedés, amelyhez nemi vágy vagy izgalom nem társul.

A merevedési zavar és kezelése, avagy a potencianövelés

A priapizmus valószínűleg olyan ér- és idegrost-rendellenesség következménye, mely következtében a vér nem folyik el a hímvessző merevedésre képes szöveteiből, a barlangos testekből korpusz kavernozumból. Legtöbb esetben merevedést előidéző gyógyszerek szedésének, vagy ezeknek a hímvesszőbe injekciózásának a következménye. Más ismert ok lehet: vérrögök kialakulása, fehérvérűség, sarlósejtes vérszegénység, medencében elhelyezkedő daganatok vagy a gerinc sérülése.

mi van, ha van péniszem gyűrűs vibrátor a péniszhez

Néha azonban semmilyen kiváltó ok nem mutatható ki. Számos tünet segíthet elkülöníteni a pirapizmust a normális hímvessző merevedéstől.

Navigációs menü

A priapizmus hosszabb ideig, rendszerint jó pár órán át fennáll, nemi izgalom nem társul hozzá, továbbá az erekció fájdalmas, a makk glansz pénisz pedig puha tapintású lehet.

A priapizmus kezelése a háttérben álló októl függ Ha úgy tűnik, hogy valamely gyógyszer okozza, akkor annak szedését azonnal abba kell hagyni!

hosszú merevedés erekciós erekciós problémák gyengék

Azon esetekben, ha a hímvesszőbe beadott injekció okozza, akkor merevedést csökkentő gyógyszer például epinefrin, fenilepinefrin, terbutalin, efedrin ugyanide adott injekciója enyhítheti a pirapizmust. Gerincvelői károsodás esetén, a gerincvelői érzéstelenítés is csökkentheti a tüneteket.

7 jól bevált módszer: Szuperkemény lesz a férfi

Ha egy vérrög trombózis az esetleges kiváltó ok, akkor a rögöt sebészileg kell eltávolítani, vagy a hosszú merevedés normális vérkeringését kell helyreállítani.

A legtöbb priapizmusos eset a hímvesszőben lévő felesleges vér elvezetésével — tűvel és fecskendővel — kezelhető, az ereket folyadékkal át kell öblíteni, hogy így minden rög vagy más akadály kimosódjon. A hosszú merevedés októl függően — a sok lehetőség közül - több gyógyszer is adható. Ha a priapizmus hosszabb ideig áll fenn, rendszerint maradandóan károsítja a merevedés folyamatát.