Gorilla pénisz, Mekkora pénisze van 1 gorillának?


Hitlernek kicsi pénisze volt, de volt ennél egy nagyobb titka is Egy ritka születési rendellenesség miatt gorilla pénisz és torz nemi szerve volt Adolf Hitlernek.

Ezt ne hagyja ki! Történetek, érdekességek, hírek és aktuális programok a Balatonról itt: likebalaton.

  • You are here Home » 8.
  • Bihari Dániel újságíró.
  • Tom Hardyt szemelték ki James Bondnak: mutatjuk, melyik sármos pasik helyébe lép Tudta?
  • Pénisz verseny
  • Valamennyi élőlény közül a kékbálnának van a legnagyobb pénisze, akár a centit is elérheti….

Valószínűleg ez a rendellenesség is hozzájárult deformált személyiségéhez, beteges ambícióihoz. Egy német katonaorvosnak köszönhetően az már ismert tény, hogy a náci vezérnek csak egy heréje volt, de most az is kiderült, hogy nem ez volt az egyetlen gondja a nemi szervével.

gorilla pénisz petyhüdt erekció 45-nél

Egy veleszületett betegsége, úgynevezett hypospadiasis szindrómája volt — állítja két történész, Jonathan Mayo és Emma Craige a Hitler utolsó napjai — percről-percre című, új könyvében — írja a BorsOnline. Eszerint a Führer húgycsövének kivezetése nem a normális helyen, hanem gorilla pénisz szerve oldalán volt, ami bizonyára rengeteg kellemetlenséget okozott neki. Míg manapság plasztikai műtétek sorozatával ez a fejlődési rendellenesség helyreállítható, a harmincas-negyvenes gorilla pénisz erre esély sem volt, aki így született, annak ezzel a torzulással kellett leélnie az egész életét.

edzések a pénisz megnagyobbodásához

Ennek fényében már érthető, hogy miért nem volt normális szexuális viszonya, megmagyarázza, hogy miért rettegett attól, hogy valaki meztelenül meglátja, és talán azt is, hogy miféle frusztráció vezetett pokoli hatalomvágyához. A sors fintora, hogy a szövetséges csapatok körében több lelkesítő csasztuska is elterjedt arról szólt, hogy Hitlernek csak egy heréje van, igaz akkor még úgy hitték, hogy az első világháborúban lőtték el az egyik golyóját.

merevedéssel a tojás fáj

Ezek is érdekelhetnek.