Szörnyű péniszbetegség, 3 centivel rövidülhet a férfiasság: tömeges pánik a rejtélyes szindróma miatt - Ripost


szörnyű péniszbetegség

A Londonban élő James Michael igazi álomutazásként élte meg, amikor három barátjával együtt Afrikában turistáskodott, de visszaérkezése szörnyű péniszbetegség az egész egy szörnyű rémálommá változott. Nem éppen így képzeltem egy életre szóló utazást, az egész szürreális és furcsa élménnyé vált — szörnyű péniszbetegség el a 32 éves férfi a The Sun című bulvárlapnak.

A férfi először két hónappal a októberében történt utazás vette észre, hogy valami nem stimmel, amikor gyengének kezdte el érezni a lábait. Először azt hitte, csak a kifáradt a kerékpározásban, de miután a helyzet nem javult, és már lakása lépcsőjén sem tudott felmenni, kórházba ment. Szörnyű péniszbetegség csak antibiotikumot kapott, és hazaengedték, de egy hét múlva vissza is tért, mert a tünetek egyre rosszabbak lettek.

Egy vérvizsgálat ekkor kimutatta, hogy az immunrendszere megtámadta a gerincét, és ezért tudja nehezen irányítani a lábait, majd újabb vizsgálatok után kiderült, hogy egy féreg okozta fertőzés, a schistosomiazis, vagy más néven Bilharziózis támadta meg.

szörnyű péniszbetegség

A londoni trópusi betegségek kórházának HTD orvosai elmondták neki, hogy egy parazita mászott fel a péniszébe, majd petéket rakott a testébe. Az orvosok egy gyógyszerrel meg tudták ölni a parazitát, de ezzel még nem ért véget James rémálma.

szörnyű péniszbetegség

A férfi három hónapot volt kórházban, kerekes székhez kötve, és utána még négy hónapig csak bottal tudott járni.

Emellett étvágytalanság gyötörte, hasmenése volt, és egy ideig katétert kellett használnia, mert tudta rendesen használni a vécét. Olyan fájdalmaim voltak, szörnyű péniszbetegség még soha nem éreztem.

gyenge merevedés és vastag sperma csokoládé pénisz figurák

Szörnyű volt. Az orvosok azt mondták neki, hogy 30 százalék esélye van arra, hogy teljesen fel fog gyógyulni — 10 év múlva.

szörnyű péniszbetegség