Polip pénisz


Az azonban mindegyikre igaz, hogy valamilyen formában spermiumokat bocsájtanak ki magukból, melyekkel a megtermékenyítik a nőstényeket. De a hasonlóság ezzel véget is ért.

Másfél millió éve aszexuális a botsáska A szűznemzéssel megszűnik a pénisz és annak jelei polip pénisz, de genetikai mutációk halmozódhatnak fel, amelyek megölhetik a fajt. Andrews Egyetem kutatócsoportja megállapítottahogy minél többet vágnak le egy bogár hímvesszőjéből, annál kevésbé lesz képes a szaporodásra.

A Proceedings of the Royal Societyben közölt polip pénisz szerint a kutatók bodobácsokkal Lygaeus simulans végzett kísérletekkel jutottak el a nem meglepő végkövetkeztetésig.

polip pénisz

A pénisz részeinek vagy egészének eltávolítása a legtöbb élőlény esetében komoly sérüléssel, esetleg traumatikus sokkal jár, de a bodobácsok jobban tűrik a péniszcsonkítást, mint az emlősök. Igaz, a hím bodobácsok péniszét nagyító nélkül, szabóollóval is el lehet találni: bár a bodobács alig 11 milliméter hosszú, a pénisze akár 7 polip pénisz is megnőhet, így a bogarak gyakorlatilag a porban vonszolják maguk után.

polip pénisz

Ilyen előzmények után nehéz elhinni, hogy a tudósokat nem a péniszirigység, hanem a tudományos kíváncsiság motiválta, amikor elkezdték megkurtítani a bodobácsok péniszét. A bogaraknak sovány polip pénisz lehet, hogy bráner nélküli életükért cserébe lábjegyzet lesz belőlük egy biológiakönyvben. A kutatók észrevették, hogy a bodobácsok péniszének nagy részén nincsenek se izmok, se erek; csak úgy lóg, mintha a Jóisten azért rakta volna oda, hogy legyen mit maguk után vonszolniuk a porban.

A leggyakoribb szexuális úton terjedő betegségek I. Számtalan helyzetben mai napig tabunak számít a nemi betegségekről beszélni.

Azt is megfigyelték, hogy a nőstények ivarszervei nem elég hosszúak ahhoz, hogy a hímek pénisze teljes hosszában beleférjen. Mivel polip pénisz lettek, hogy mire föl ilyen bőkezű az anyatermészet, elővették a zsilettpengét. Mint kiderült, a levágott péniszű bogarak kevésbé sikeresek az utódnemzésben.

Nem azért, mert ilyen rossz volt a szülei humora, hanem mert hétéves koráig nem nőtt péniszeezért azt hitték, lány.

A bodobácsok még így is az állatvilág irigyelt kefélőbajnokai maradhatnak; amibe egy ember, egy emlősállat vagy polip pénisz kevésbé primitív gerinces simán polip pénisz volna, az a bodobácsnak csak apróbb fennakadásokat okozott. A bogarak továbbra is tudtak párzani, csak az utódnemzési képességeik csökkentek. Egy 5 százalékos csonkítás még csak a megtermékenyítési készségeket rontotta, de a 30 százalékos már a párzási kedvet is elvette.

Aki ezen csodálkozik, vágja le a saját hímtagja harmadát, aztán nézze meg, mennyi kedve lesz családtervezésről beszélgetni a nejével. A kutatók komputertomográfiával is megvizsgálták a bogarakat párzás közben.

polip pénisz maszturbáció befolyásolja az erekciót

Megállapították, hogy alapesetben a hím bodobács pénisze többször is megcsavarodik párzás közben, míg a visszametszett péniszű állatoknál nem volt minek csavarodnia.

Most, hogy megértették, miért van ilyen hosszú pénisze a bodobácsnak, remélhetőleg békén hagyják őket, hogy továbbra is büszkén vonszolhassák a hímtagjukat a porban.