Péniszméret lányoknak, Miben segíthetünk?


péniszméret lányoknak tökéletes méret a női pénisz számára

Még az aprócska pénisznél is van kellemetlenebb A férfi nemi szerv ideális mérete húsz centiméter. Ez derült ki egy több ezer nő részvételével zajlott kutatás eredményeiből, amiben azt vizsgálták, mekkora pénisz okozza a legnagyobb örömet szex közben a nőknek — írta a LADBible.

Mennyi ideig tart egy átlagos szex? - Van egy perced?

Az online felmérést egy társkereső cég végezte. Egyebek mellett azt kérdezték a nőktől, hogy milyen méretű férfival szexeltek legutoljára, és azt, hogy volt-e orgazmusuk. Az eredmények szerint a legtöbben, 44 százalék, a 20 centiméteres péniszméretnél élveztek el, de jó eredményeket értek el a 22 centis 42 százalék péniszek is.

péniszméret lányoknak az erekció során tiszta nyálka szabadul fel

A nagyságnak azonban van határa: a 27 centis nemi szervek már csak a nők 30 százalékának okoztak örömöt. Ami még mindig jobb szám, mint a 13 százalék, akiknek a három centiméteres pénisz is elég volt az orgazmushoz.

péniszméret lányoknak

A válaszokból azonban kiderült péniszméret lányoknak is, hogy a méret számít ugyan, de nem minden. Ha valaki nem tudja jól használni adottságát akkor az semmit sem ér. Ahogy azt egy 38 éves brit nő elmondta: A méret sokat segít, de tudnod kell, hogyan kell használni.

  • Pénisz méret érdekességek - frappáns válasz pénisznövelésre!
  • Lányok! Nálatok mekkora az ideális péniszméret?
  • Most Új-Mexikó és Kalifornia egyetemei úgy döntöttek, hogy végre megválaszolják a nagy kérdést, és kiderítik, a csajoknál tényleg a méret a lényeg-e.
  • Normális a péniszem?
  • Mekkora a tökéletes pénisz? - EgészségKalauz
  • Tag az erekció előtt és alatt
  • A Kaliforniai Egyetem tanulmányából kiderült, hogy mekkora péniszre vágynak a hölgyek.

Nagyon sok rosszul használt nagy farok van a világban.